CSC122 - Penyelesaian Masalah & Pengaturcaraan/ CSK201 - Algoritma & Struktur Data April 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 CSC122 - Penyelesaian Masalah & Pengaturcaraan/ CSK201 - Algoritma & Struktur Data Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam LIMA muka sural yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan dalam Bahasa Malaysia. Gunakan bahasa pengaturcaraan C di mana perlu.