ZSE 415/3 Ilmu Fizik Moden IV April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZSE 415/3 Ilmu Fizik Moden IV Masa : [3 jam]