ZSE 372/3 Pengantar Oseanografi April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZSE 372/3 Pengantar Oseanografi Masa : [3 jam]