ZSE 367/3 Ilmu Geofizik Bumi Pepejal II April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZSE 367/3 Ilmu Geofizik Bumi Pepejal II Masa : [3 jam]