Keberkesanan Prinsip Isyarat Dalam Aplikasi Multimedia (Prolin3k) Terhadap Kemahiran Membaca Dan Menulis Serta Persepsi Motivasi Murid - Md Napeah, Ro’azeah (2020)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji keberkesanan prinsip isyarat dalam pembangunan aplikasi multimedia (ProLin3K) terhadap kemahiran membaca dan menulis serta persepsi motivasi murid Linus. Reka bentuk bersandarkan Teori Pembelajaran Multimedia Mayer digunakan dalam pembangunan berasaskan model reka bentuk pembelajaran ADDIE.