ZSE 333/3 Pengantar Biofizik Sinaran April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZSE 333/3 Pengantar Biofizik Sinaran Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak dan TIGA muka surat Jadual Nilai Radiologikal sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab KESEMUA EMPAT soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.