ZSE 231/3 Pengantar Biofizik Am April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZSE 231/3 Pengantar Biofizik Am Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMF AT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.