ZSC 548/4 - Analisis Struktur Melalui Kaedah Sinar-X April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZSC 548/4 - Analisis Struktur Melalui Kaedah Sinar-X Masa : [3 jam]