ZSC 317/3 IImu Fizik Keadaan Pepejal II April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZSC 317/3 IImu Fizik Keadaan Pepejal II Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab MANA-MANA EMPAT soalan sahaja. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.