ZSC 310/3 Kaedah Matematik III April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZSC 310/3 Kaedah Matematik III Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab MANA-MANA LIMA soalan sahaja. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.