ZSC 307/2 - Ilmu Fizik Keadaan Pepejal I April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZSC 307/2 - Ilmu Fizik Keadaan Pepejal I Masa : [2 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab KESEMUA EMPAT soa1an. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.