ZMC 211/3 Kaedah Matematik II April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZMC 211/3 Kaedah Matematik II Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab KESEMUA EMPAT soa1an. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.