ZMC 210/3 - Kaedah Matematik I April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZMC 210/3 - Kaedah Matematik I Mass : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum' anda memulakan peperiksaan ini. Jawab KESEMUA ENAM soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.