ZCE 538/2 - Radiobiologi dan Kimia Sinaran April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZCE 538/2 - Radiobiologi dan Kimia Sinaran Masa : [2 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Javzab KESEMUA TIGA soalan dalam Bahagian A dan SATU soalan dari Bahagian B. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.