ZCC 591/2 - Teknik-Teknik Eksperimen dan Pengukuran I [Teori] April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZCC 591/2 - Teknik-Teknik Eksperimen dan Pengukuran I [Teori] Masa : [2 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab MANA-MANA EMPAT soalan sahaja. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.