ZCC 213/2 Ilmu Optik I April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZCC 213/2 Ilmu Optik I Masa : ( 2 jam )