ZAE 483/4 Pengujian Takmembinasakan April 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95 April 1995 ZAE 483/4 Pengujian Takmembinasakan Masa : [3 jam]