CIS3ll - Komunikasi Data Dan Rangkaian/CSS401 - Komunikasi Data - November 1994 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (1994)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1994/95 Oktober/November 1994 Masa: [3 jam]