Kajian Terhadap Akta Hakcipta 1987: Adakah Ia Dapat Mengatasi Percanggahan Kepentingan Di Antara Pencipta Dengan Pengguna Bahan Hakcipta Bagi Karya Sastera? - Lee, Chee Foong. (Universiti Sains Malaysia, 1988)
Mengkaji sama ada Akta Hakcipta 1987 dapat mengatasi pencanggahan kepentingan diantara pengguna bahan hak cipta dengan pemilik hakcipta bagi karya sastera di Malaysia.