IYK 101 - TEKNOLOGI PENGLITUP 1 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 Mac/April 1997 IYK 101 - TEKNOLOGI PENGLITUP 1 Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungi EMPAT(4) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.