IUK 105 - APLIKASI KOMPUTER PERINDUSTRIAN April 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 Mac/April 1997 IUK 105 - APLIKASI KOMPUTER PERINDUSTRIAN Masa : [ 3 jam] Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungi LIMA (5) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TUJUH (7) soalan. Semua soalan mesti dijawab dalam Bahasa Malaysia.