IQK122 - MESIN ELEKTRIK April 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 IQK122 - MESIN ELEKTRIK Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungi LIMA (5) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja. Soalan 1 hinqqa 4 mesti dijawab dalam Bahasa Malaysia. Soalan 5 boleh dijawab sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inqqeris.