IQK 208 - SISTEM PERALATAN & UKURAN I April 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997