IQK 121 - PERANTI SEMIKONDUKTOR April 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 Mac/April 1997 IQK 121 - PERANTI SEMIKONDUKTOR Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungi TUJUH (7) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan. Soalan 1 hingga 3 boleh dijawab dalam Bahasa Inggeris atau Bahasa Malaysia. Soalan lain mesti dijawab dalam Bahasa Malaysia.