Membina Dan Membentuk Imej Korporate Dan Hubungan Masyarakat Tempatan Yang Baik Melalui Jabatan Perhubungan Awam Sebuah Organisasi -Kajian Kes Ke Atas Shell Refining Co. (Fom) Bhd- - Lim, Bee Leng (Universiti Sains Malaysia, 1986)
Latihan Ilmiah ini mengandungi enam bab. Bab pertama bermula dengan usaha memahami konsep—konsep yang digunakan di dalam kajian ini. la diikuti dengan perbincangan tentang tujuan kajian, skopnya, dan alasan-alasan menjalankan kajian in.