HGM 341 - Geografi Perkhidmatan Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI sains Malaysia Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HGM 341 - Geografi Perkhidmatan fMasa: 3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGAAlJCNGI LAPAN SOALAN [8] DI DALAM DUA [2] HALAMAN Jawab EMPAT [4] soalan sahaja. DUA [2] soalan dari setiap bahagian A dan B.