HGM 233 - Geografi Bandar dan Metropolitan Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HGM 233 - Geografi Bandar dan Metropolitan [Masa: 3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN Jawab EMPAT [4] soalan sahaja, DUA [2] soalan dari setiap bahagian.