HGM 232 - Geografi Ekonomi Dan Pembangunan Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HGM 232 - Geografi Ekonomi Dan Pembangunan Masa : [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM [6] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN Jawab EMPAT [4] soalan sahaja.