HGF 324 - GeomorfoJogi dan Hidrologi Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HGF 324-GeomorfoJogi dan Hidrologi [Masa: 3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN. Jawab DUA [2] soalan dari bahagian A dan DUA [2] soalan dari bahagian B.