HGF 121- Geografi Fizikal Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2OOO Februari 2000 HGF 121- Geografi Fizikal [Masa: 3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM DUA [l] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan dua dari setiap bahagian.