HET 123 - A Study of Language Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/ 2000 Februari 2000 HET 123 - A Study of Language Masa: [3jam] THIS EXAMINATION PAPER CONTAINS EIGHT [8] QUESTIONS ON THREE [3] PAGES. Answer ALL the questions.