HEK 221 - Bacaan dan Tulisan Kritis Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HEK 221 - Bacaan dan Tulisan Kritis [Masa: [3 jam] THIS EXAMINATION PAPER CONTAINS FOUR [4] QUESTIONS ON FIVE [5] PAGES Answer ALL FOUR [4] questions. Equal marks are allocated to all questions.