Hgm 236 - Geografi Ekonomi Dan Pembangunan - Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, PPIK (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2006/2007 April 2007 Hgm 236 - Geografi Ekonomi Dan Pembangunan Masa : 3 jam