Hgm 235 - Geografi Penduduk Dan Sumber Manusia - Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, PPIK (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA April 2007 Hgm 235 - Geografi Penduduk Dan Sumber Manusia Masa : 3 jam