HEK 211 - Komunikasi Lisan dan Kemahiran Berhujah Dalam Bahasa lnggeris Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HEK 211 - Komunikasi Lisan dan Kemahiran Berhujah Dalam Bahasa lnggeris Masa: [3 jam] This EXAMINATION PAPER CONTAINS FIVE [5] QlJESTIONS ON ONE [ 1 ] PAGE. Answer any FOUR [4] questions.