HBT 205 - Perkamusan dan Peristilahan Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HBT 205 - Perkamusan dan Peristilahan (Lexicography and Terminology) Masa: (3 jam)