HBT 213 - Sintaksis dan Semantik Untuk Penterjemahan Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HBT 213 - Sintaksis dan Semantik Untuk Penterjemahan Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LIMA [5) SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab mana-mana EMPAT [4) soalan