ZMT 334/3 - Fizik Radiologi Diagnostik April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2006/2007 April 2007 ZMT 334/3 - Fizik Radiologi Diagnostik Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua LIMA PULUH soalan dalam BAHAGIAN A. (Sila gunakan Buku Jawapan) Jawab DUA soalan sahaja dalam BAHAGIAN B. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.