ZMT 231/4 - Human Anatomy and Physiology April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZMT 231/4 - Human Anatomy and Physiology [Anatomi dan Fisiologi Manusia] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam] Please ensure that this examination paper contains SIX printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.) Instruction: Answer FIVE questions only. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab LIMA soalan sahaja. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.)