KIT 359 - Sains Permukaan Februari 2000 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 KIT 359- Sains Permukaan Masa: [2jam] Jawab EMPAT soalan sahaja. Ifanya EMPAT jawapan yang pertarna sahaja akan diperiksa. Jawab tiap-tiap soalan pada muka surat yang baru. Kertas ini mengandungi LIMA soalan (3 muka surat).