Hsm 116-sejarah Politik Malaysia Sehingga Awal Abad Ke-20 - Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, PPIK (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA April 2007 Hsm 116-sejarah Politik Malaysia Sehingga Awal Abad Ke-20 Masa : 3 jam