Hmt 124 - Sejarah Dan Nahu Tradisional Bahasa Melayu - Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, PPIK (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA April 2007 Hmt 124 - Sejarah Dan Nahu Tradisional Bahasa Melayu Masa : 3 jam