Hkn 101 - Puitika Dan Konvensi Dalam Kesusasteraan Nusantar - Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, PPIK (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA April 2007 HKN 101 - PUITIKA DAN KONVENSI DALAM KESUSASTERAAN NUSANTARA Masa : 3 jam