Iwk 202- Teknologi Panel Berasaskan Kayu - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April 2003 Iwk 202- Teknologi Panel Berasaskan Kayu Masa: 3jam