Iwk 201 -bahan Mentah Dan Kimia Penglitupan - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April 2003 Iwk 201 -bahan Mentah Dan Kimia Penglitupan Masa: 3jam