Iwk 104- Mekanik Kejuruteraan - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April2003 IWK 104- MEKANIK KEJURUTERAAN Masa: 3jam