Iqk 315- Sistem Peralatan Dan Ukuran II - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April2003 Iqk 315- Sistem Peralatan Dan Ukuran II Masa: 3 jam