Iqk 210- Rekabentuk Ujikaji - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April2003 IQK 210- REKABENTUK UJIKAJI Masa: 3jam Sila