Iqk 122- Mesin Elektrik - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April2003 IQK 122- MESIN ELEKTRIK Masa: 2jam