Ipk 216- Teknologi Resin - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April 2003 IPK 216- TEKNOLOGI RESIN Masa: 3 jam